Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri denli önemli olan vesair bir yapı ise yangın merdiveni kapısı yani (yangın bapsı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi yer verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı yardımıyla daha risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Spesiyalist mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda enikonu rafine davranışları sergilemektedir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bentlı olarak değişmiş olur.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size malumat verecektir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları derin kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will Yangın kapısı istanbul take effect once you reload the page.

Antrparantez yangın bapsı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çısoy birmebzul firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın kapılarının kesinlikle olmasını istiyorlar ise o talepleri yek bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Bu makalede, yangın merdiveni baplarının kesinlikle olması gerektiği, hizmetlevleri ve emniyet standartları için ayrıntılı bilgileri bulabilirsiniz.

Yangın bapları, yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini mukannen bir devir aralığında engellerken aynı zamanda insanların intikaline olanak sağlayan baplardır.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapısının) omurga amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide mimarilmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir Yangın kapısı istanbul fiyatı taşlıkndaki tütün, yangın, gaz yağı vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu zararlı koşulların sair katlara intikalini dikilmek yahut mümkün evetğu kadar geciktirmektir.

Tenha Kanatlı Yangın Bapları; Bir kanatlı dizaynıyla, az mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak emin bir çıkış katkısızlar.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yangın kapısı yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page